17 de juliol del 2012

"Bolo" a Sant Feliu de Pallerols

 El passat diumenge 15 de Juliol del 2012 vam fer el nostre primer “bolo” de Primeres Imatges de Mart a Sant Feliu de Pallerols.
Tot i que jo crec que aquesta cap de setmana, Primeres Imatges de Mart, ha estat més que un “bolo”…
Com ja sabeu o suposareu, com a joves que som, no parem en tot el dia, i menys a l’estiu, i és per això que no vam trobar cap dia per assajar; d’aquí va sortir la idea de anar a passar la nit a Sant Feliu de Pallerols i fer assajos intensius.
La Júlia per la seva proximitat a aquest poble i per la seva coneixença de la zona, va ser l’encarregada de trobar-nos un allotjament.
Total, que el dissabte cap allà les 16:00h érem quasi tots al galliner distribuint-nos feines: mentrestant uns anaven a fer la compra pel menjar dels pròxims dies, els altres s’encarregaven de carregar les cadires tan peculiars que té cada personatge dins el cotxe d’uns quants pares que com sempre van donar el seu suport incondicional.

En acabar ens vam dirigir a Sant Feliu de Pallerols on vam estar assajant fins passades les 9 del vespre, i en acabar vam sopar tots en una de les habitacions on ens allotjàvem.
Després de sopar vam anar a fer una volta pel poble per desconnectar una estona i relaxar-se i al tornar, vam veure el vídeo de l’estrena de l’obra per tenir una idea de com es veu des de fora i vam anar a dormir.

El diumenge pel matí vam fer el l’assaig tècnic, vam dinar i a la tarda entre nervis i cansament vam fer la última repassada.

Recordo la Marta dient: D’aquí 25 minuts comencem, aneu cap al “camerino” i relaxeu-vos. I, a partir d’aquí, els minuts van passar volant.
Realment, penso que la noia de Mart, l’obra, la viu d’una altre manera, bàsicament com a personatge; al llarg de la història la noia de Mart va evolucionant de la mateixa manera que els fets de la transició van sortint a la llum. I aquest diumenge, ho vaig notar més que mai, vaig viure més que mai la història paral•lela que representa el personatge; i penso que ho vaig viure més que mai, perquè els meus companys també ho van sentir més que mai.
Després de l’estrena del 9 de Juny a La Planeta crec que teníem ganes de reviure les emocions que vam viure aquell dia i és per això que penso que el diumenge la vam gaudir més que mai, perquè de moment hem tingut una cosa molt important que ens ha recolzat: el públic.

Penso que l’experiència d’aquest cap de setmana ha sigut boníssima; per l’estada a Sant Feliu de Pallerols, però sobretot per les emocions viscudes dalt l’escenari; penso que poc a poc anem fent pinya i crec que això és el més important.


Noia de Mart a "La Planeta"



Dia de l'estrena a "La Planeta"

Iraida Martos Sais