1 de març del 2015

Porto bones notícies companys...



Tard però millor que mai! Sí, a Joves Plus hem estat una  mica enfeinats darrerament i, encara que això no és excusa, sentint-ho molt no hem pogut comunicar res pel blog. Durant aquestes últimes setmanes hem estat passant moment difícils: alguns han abandonat el vaixell i han posat roques al nostre camí. Tot i així, the show must go on. Us preguntareu quina en porta Ubú en ment. Bé, ara mateix ens trobem en guerra contra l’exèrcit rus, i encara que no ho sembli, tenim un as sota la màniga. Quin? Sí home, no us ho direm pas, veniu a veure l’obra i ho descobrireu!

També ens han posat a prova més d’un cop. No fa massa vam tenir jornada de portes obertes, i el cangueli es notava en l’aire que respiràvem. No és pas que ens fes por el públic, i ara, però els nervis de mostrar una obra treballada durant molts mesos per primer cop solen ser elevats en tals ocasions. 

Ah, quasi me’n oblidava! Ja no tenim director. Ara tenim directora. L’Elies ha estat per nosaltres un gran director i el trobarem molt a faltar, però per sort la Marta, la directora d’ara fins a l’estrena, ens ha agradat molt. (Sabem i en som conscients que aquest acte d’elogi no ens portarà pauses més llargues ni menys crits si no ens sabem el text, però ens agrada fer la pilota de tant en tant).  

De moment, doncs, estem prou bé. Ubú avança lent però amb fermesa, i sabem que l’obra esdevindrà un èxit quan arribi l’estrena de la nostra obra. Ja falta menys! Tic-tac, tic-tac, tic-tac... Us deixem, anem a repassar el guió! Us deixem algunes fotos de l’aula oberta que us poden donar alguna pista de com avança Ubú. Fins aviat!