12 d’octubre del 2011

NOU CURS 2011-12

Aquest any, som 14 joves, la majoria de 17 anys. En aquesta fotografia falten tres companys que no van poder venir el dissabte passat dia 8 d'octubre. Ja sabem quina serà l'autora de la nostra obra de final de curs i estem motivadíssims! A més tenim ja tenim delegada: l'Ana Maria, la que està al costat de la profe. La profe, és la del mig, suposo que per l'edat ja es veu.

2 comentaris:

  1. El primer dia de classe varem fer circ amb la Bibiana! Vam quedar tots ben baldats em sembla...la majoria ens varem adonar que hem de millor la nostra condició física...jajaja!
    El primer dia de classe amb la Marta va ser el dissabte passat al matí! Em va agrada Marta que ens preguntessis sobre la nostra vida, gustos, etc, així vaig conèixer algunes coses més dels companys! Tinc molt bones impressions...i em varen venir moltes ganes de començar aquest projecte que fem junts! Vinga, endavant!

    Mariona

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Iraida, jaja he tingut alguns problemes per comentar ja que no sóc gaire bona en això dels blogs, els comptes i les contrasenyes jajaja però tot és aprendre'n :) Doncs bé escric per dir que tot això té molta bona pinta i que tinc ganes de seguir/començar tot aquest projecte amb vosaltres ja que penso que quasi tots per no dir TOTS tenim molta il·lusió invertida en el teatre ! Ens veiem el divendres!!!

    ResponElimina