19 de desembre del 2011

Més Circ!

La setmana passada va tornar a venir la Bibiana per fer-nos una nova classe de circ. Durant la primera part  vam fer escalfament, després van practicar volterestes, pins i rodes... i vam fer d'altres acrobàcies noves com la croqueta individual i la croqueta col·lectiva: ens fiquem tots apretadets, estirats i un al costat de l'altre i el primer comença a rodar per damunt de la resta fins que acabi l’últim, i així successivament. I després en grups vam fer "la croqueta gegant transportadora de troncs", que consistia en cinc fent la croqueta a la vegada i un estirat horitzontalment al qual transportaven i no tenia que fer rés més que disfrutar.

També vam practicar equilibris en parella com:
-El portor es fica a quatre grapes i l’àgil es fica de peu a la seva esquena (amb un peu cap al cul, i l'altre més cap a les espatlles).
-El portor de peu amb les cames obertes i ajupit amb l'esquena ben recta i l’àgil fica un peu a cada cama del portor (ben amunt cap al costat de la cintura per no fer-li mal).

Cap a la segona part vam continuar amb equilibris amb  parella, però aquest cop tenien que ser més improvisats, per que anaven més cap a l'experimentació i recerques de postures noves.

Finalment vam fer unes divertides i esbojarrades improvisacions en 2 grups de 4 persones(Aram, Andreu, Julia i Brogan; Eloi, Josep, Mariona i Ana) i una parella de 2 (Oriol i Aina).

Les improvitzacions consistían en 2 persones que van a comprar en una tenda i 2 persones que treballen en aquest. En el cas de la parella anaben a comprar tots dos.
La tenda era ben grossa amb moltes prestatgeries, amb productes que estaben cap per baix, alts, grans etc.

  • La primera impro: Dues noies que van a comprar sabates.


Está molt adalt!!!

  • La segona impro: Parella que va a comprar al supermercat.
        



  • La tercera impro: Amics que van a comprar un regal.
 
Uns clients ben estranys i afeminats!!






3 comentaris: