15 de gener del 2012

14 de gener, més detalls

Aquest dissabte tots esperàvem amb candeletes la visita de l'Helena Tornero una altra vegada. Aquesta vegada perquè ens havia de donar notícies sobre el tema de l'obra!!!

El primer que varem fer va ser parlar una mica de les improvitzacions que havíem treballat la darrera classe. Llavors, els dies de nadal varem haver de fer uns deures encomanats per l'Helena que consistia en fer una sèrie de preguntes als pares, així que varem comentar una mica el que ens havia sorprès i ens varem anar enfilant parlant del tema una bona estona! Va ser interessant poder escoltar anècdotes dels pares dels companys. Aquest matí es pot dir que varem fer una espècie de classe d'història!
Tornant d'esmorzar va arribar  l'hora que l'Helena ens passés alguns escrits que havia començat a preparar per a la nostra obra!!! Cada un de nosaltres varem llegir algun moment o altre i varem començar a endinsar-nos en aquest projecte encara més, i situant-nos al tema. Em sembla molt que no puc parlar del tema de l'obra, així hi ha més intriga.....taran taran....
Finalment, l'Helena ens va ensenyar fotografies d'uns llibres que portava i anàvem comentant els fets que s'estaven produint.
Entre tot això ens va comentar detalls de la idea general de l'obra i també varem escoltar música, especialment la música preferida que escoltaven els pares a la nostra edat :)

Bé, companys! si em deixo alguna cosa, feu el favor de posar-ho!!!! jejeje

Fins aviat Helena, i fins la setmana que ve nois!


Una abraçada.

3 comentaris:

  1. La veritat és que sí! va ser molt interessant!
    Per cert, apreto el link aquest que posa escoltar música i em surt una pàgina Not Found, s'hauria d'obrir una cançó, no?

    ResponElimina
  2. Doncs si que va ser una classe interesant si, penso que el tema de l'obra és molt interessant, i l'argument comença a tenir bona pinta!!!

    ResponElimina