30 de gener del 2012

28 de gener, primer contacte amb l'obra.

L’últim dissabte a la classe de teatre, primer de tot vam escalfar una mica perquè estàvem una mica endormiscats, però ràpidament les nostres neurones i músculs es van posar en marxar per  a treballar.
Llavors la Marta ja ens va portar un bon tall de l’obra que representarem escrita per l’Helena. Tornero. Primer vàrem llegir la part que teníem i anàvem intercanviant els papers per tal que la Marta relacionés els personatges amb nosaltres i veure quin seria el més adient per a cadascú. Els vam llegir i després ens vam dividir en parelles per memoritzar uns fragments de l’obra. Llavors els vam fer davant la classe i la professora ens anava canviant les parelles per veure amb qui interactuàvem millor. La veritat és que va ser divertit i la classe va passar volant. Quan ens vàrem donar compte ja era hora de plegar. Vam intentar decidir els papers masculins, que són menys, tot i que no ho vam enllestir ja que són decisions bastants difícils i que no es poden decidir precipitadament.
Ja esperem el pròxim dia de classe per a seguir practicant amb l’obra i fer l’elecció de personatges, i per tant anar avançant mica en mica.


1 comentari:

  1. EP!

    Això va prenent forma i cada vegada sembla més interessant, em va agradar poder tenir entre les mans un tros de l'obra ja, i aixi ens anem fen una idea de com va la cosa.
    Realment està dificil l'elecció de personatges però jo crec que amb bona voluntat i ganes ja trobarem el que millor encaixa amb cadascú, tots tenen el seu què.

    ResponElimina