5 de setembre del 2012

Primeres imatges de mart al FITAG



Avui, després de tenir el blog en una petita pausa tenim una entrada nova.
Aquest cop toca parlar del FITAG, on el Guirigall va poder representar Primeres Imatges de Mart el dia 1 de setembre a  les 12 de la nit.
Estàvem molt emocionats no només per poder actuar en un festival tan bonic com el FITAG sinó també perquè aquell dia l'Helena Tornero, la dramaturga que ha fet possible tota aquesta obra, estaria allà per veure'ns. Vam actuar a l'exterior, la qual cosa al principi va espantar perquè vam haver de pujar el volum de la veu però la cosa va sortir prou bé.

De moment no tenim més representacions marcades, ni cap més data senyalada per Primeres Imatges de Mart. Per ara, El Guirigall haurà de fer una pausa fins que puguem tornar a reprendre la nostra història.

Suposo que els meus companys pensen el mateix que jo i tenen ganes de continuar amb aquesta història, per fer que tothom pugui arribar a conèixer els nostres personatges.
Cadascú de nosaltres li te estima al seu personatge, i se l'ha fet seu. Ara, després de l'última actuació no ens podem permetre deixar-los morir tan fàcilment.

Tot i saber que no és un bon moment per el teatre, volem començar a treballar dins d'aquest món i Primeres imatges de mart és una gran obra que ens permet no sols la possibilitat d'actuar si no que aconsegueix del públic una reflexió i una bona resposta.

Estem orgullosos de l'obra i molt agraïts a l'Helena per la feina feta. També vull agrair a la Marta Montiel tots els esforços que ha fet per nosaltres i la seva dedicació.

Ara sembla que Primeres imatges de Mart no tingui un destí clar, però el tindrà. Hem d'aconseguir moure aquesta obra, per molt que ens costi perquè tothom pugui veure la nostra feina i pugui gaudir una estona amb nosaltres al teatre.


Fins aleshores, no puc anunciar més dates ni tinc gaire més a dir. Però tinc molt clar que no vull dir adéu a Primeres imatges de Mart.
Farem que això continuï sigui com sigui !

Llibertat, amnistia i estatut d'autonomia.




Laura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada