8 de juny del 2015

Ubú és aquí!

Ubú ja ha sortit de l’ou! 

El dissabte 6 de juny, el món d’Ubú va veure la llum per primera vegada al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal de Girona. Mentre a l’exterior es respirava ambient de Champions League, dins el centre cívic els alumnes de Joves Plus preparàvem la primera presentació en societat del nostre "Ubú, rei". Però sabeu què? Que la bombin, la Champions! El nostre Ubú també organitza partits de futbol, i us garantim que més entretinguts, més violents i amb millors jugades!

Posant-nos una miqueta seriosos (però només una miqueta, no us hi acostumeu), aquest està sent el resultat de tot un any de treball, d’un any en què hem viscut de tot. Si algú dubta de si hem treballat o no, la resposta és aquesta: sí, ho hem fet, i ens ha costat sang, suor i llàgrimes.
Sang, perquè ens hem ventat castanyes dignes de sortir a l’APM?, amb alguna ferida que altra pel mig. I hi ha batalles, moltes i cruentes batalles! Suor, perquè assajar amb abrics de pèl, màscares, fracs i mil i un vestits en plena onada de calor i sota els focus, fa que et sentis més aviat un pollastre a l’ast que no una persona. Ah, i perquè els personatges d’Ubú, rei, són molt aficionats al reggaeton. Buf, si ho són!  I llàgrimes. Perquè ningú és de pedra. Els pobres personatges han de patir les conseqüències d’un Pare Ubú que només vol poder, poder i més poder, d’un personatge despietat que no té problema d’aixafar i matar a qui sigui per tal d’aconseguir el que vol.


Així que ningú ens digui que el camí ha estat fàcil. Us ho garantim, no ho ha estat. Però el resultat ha merescut cada nata, cada morat a la cama, cada gota de suor i cada llàgrima que li hem dedicat. S’ho ha merescut tot, i ho repetiríem les vegades que fes falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada