8 de novembre del 2015

La nostra àvia interna

Ens hem portat a nosaltres mateixos a la nostra part més interna en busca de les emocions més bàsiques (felicitat, ràbia i tristesa) per a poder arribar a localitzar-les en diferents punts del nostre cos i, així, guiar-nos quan haguem d'interpretar-les.
Fent-ho hem après que no hem de dependre de vivències personals per a fer aflorar els diferents sentiments. Ja que si això ho haguéssim de fer dia rere dia, contribuiria en la nostra autodestrucció. Per això, és important poder sentir aquestes emocions a través del que has llegit a algun lloc, el que has sentit, has vist, etc. Però preferiblement mai per una vivència personal.
Quan ho hem tingut tot assimilat i après hem passat a la revisió de la lectura de Bedlam, l'obra que interpretarem, i a partir del que teníem hem intentat entendre l'àvia d'en Haiku, el protagonista, analitzant quins eren els seus punts forts i les seves febleses.
Aquest anàlisi ens ha fet un gran servei quan, després, hem llegit un monòleg d'aquest mateix personatge. A continuació, n'hem diferenciat les diferents parts i hi hem atorgat a cada una d'aquestes un sentiment, una emoció, etc. Finalment ens n'hem après una part i l'hem interpretat tots i cada un de nosaltres. Hem fet sortir la nostra àvia interna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada