17 de febrer del 2012

Dissabte 11 de Febrer - Portes obertes

 
Aquest dissabte passat van ser portes obertes i vam tenir l'oportunitat de posar-nos a prova davant del públic. Durant la setmana ja vam rebre el guió provisional de l'obra completa i així ens vam poder posar a treballar directament amb les escenes noves. A la primera part, només van venir tres persones ja que haviem dit que era millor que vinguessin després, a la segona part de la classe. Vam parlar amb la Marta de l'obra, d'aquesta primera versió i vam expressar que estavem encantats amb el text. Ens va comentar detalls del text que ens van semblar molt bé. Un cop fet això, vam escalfar com sempre i ens vam separar per grups per preparar les escenes que fariem tornant de la mitja part.
Quan va ser l'hora de tornar-hi, van arribar molts més pares, germans i fins i tot àvies que ens venien a veure. Nosaltres vam començar a representar les escenes i a presentar els nostres personatges. Ens va anar molt bé la presència dels pares que ens van ajudar a fer-nos una idea de com seria el nostre personatge en l'època. Per exemple, hi havia un pare que havia estat seminarista, com un dels personatges de l'obra i ens va servir per entendre què significava ser un "seminarista". També hi havia un fotògraf, que ens va explicar les emocions que et guien a fer bones fotografies. Tots ens van ajudar per saber com anaven vestits aleshores, com sortien i en general, la manera de viure del moment.
D'aquesta manera, els pares es van fer una idea del que nosaltres estem fent i nosaltres una idea del que ells feien quan tenien la nostra edat. Espero que els agradés el tastet de l'obra que van veure perquè a nosaltres ens agrada molt. Avui, dijous 16 de febrer, hem rebut l'obra completa i definitiva que ens ha escrit l'Helena Tornero per a nosaltres, finalment sembla que entre tots pot quedar una obra genial, us convidem a venir-la a veure quan l'estrenem, el dissabte 9 de juny del 2012 a la sala La Planeta de Girona.
Aram Pou.