5 d’abril del 2015

El Gran Partit

Els grans espectacles multitudinaris, sobretot els esportius, sempre han sigut el principal entreteniment per la població de tot règim dictatorial i Ubú no es queda curt amb l’oferiment al poble de Polònia d’un partit de futbol.

Doncs bé, a Joves Plus hem construït l’estructura del que serà el Partit del Segle, on l’emoció serà la protagonista i un futbolista lusitanoargentí brillarà pel seu talent. “Quin gran partit, senyores i senyors!”

Però a Joves Plus també ens ha de tocar una mica l’aire i si, a més a més, és per celebrar un casament vintage (com diuen ara els joves) pel carrer Nou, el Dia Internacional del Teatre i els vint-i-cinc anys del Centre de Formació Teatral El Galliner molt millor.

Cridòria, arròs i alegria per desitjar el millor a un nou matrimoni, al teatre mundial i a l’escola que ens acull i ens ha fet grans. Aquest any, el manifest del DIT l’ha redactat el director teatral polonès Krzysztof Warlikowski i el 28 de març el va llegir per tot el públic del carrer Nou la Txell Faxedas, professora del Galliner.

I així anem progressant per fer que Ubú se senti còmode a la seva Polònia i puguem fer vibrar l’espectador amb un partit que mai més podrà oblidar.