21 d’octubre del 2014

El Guirigall 2014 - 2015!

13 està relacionat amb la mala sort. 13 és el nombre marginat de la societat, que no apareix ni a ascensors, ni a hotels, ni als pisos dels edificis, ni tan sols a les files dels avions. Tot i així, es manté present. 13 és un nombre solitari, però fort, ja que, tot i la ignorància social i la repulsió contínua que rep, continua entre nosaltres, fort, invencible i essent, probablement, un dels nombres més famosos de la història.
13. Què carai té a veure el 13 amb nosaltres? Fàcil, som 13 persones. 13 persones que no només fem teatre, sinó que estimem el teatre. 13 persones inconformistes, tossudes, aventureres, amb ganes de reptes i de menjar-nos el món. 13 joves que volem esdevenir part de la societat, però deixant-hi la nostra empremta canviant-la i redirigint-la en la mesura del possible. 13 persones que faran tot el que està a les seves mans perquè el teatre, de la mateixa manera que el número 13, continuï essent fort i un dels elements més valuosos en societat.
Junts, lluitarem pel teatre; junts, lluitarem per la consciència social; junts, lluitarem per deixar la nostra empremta en societat i així, junts durem a terme la representació de *** ***, una obra que tracta sobre la societat, el poder, l’ambició, el bé i el mal, la rancúnia, la valentia, el coratge... però sobretot, que tracta sobre nosaltres.