20 d’abril del 2014

MOLTES FELICITATS PAPIS!!!!


El 16 d'abril és una data assenyalada a partir d'ara al calendari de tots nosaltres, i és que aquest dimecres passat va néixer el petit Elies, fill dels nostres professors: la Marta Montiel i l'Elies Barberà!!

A mitjans de curs, la Marta ens va donar una notícia que pocs de nosaltres esperàvem i la qual va fer que ella no pogués seguir pujant cada dissabte al matí per muntar l'obra, i hagués de venir l'Elies: ESTAVA EMBARASSADA!!!

Aquesta entrada va dedicada a la Marta i l'Elies. Sereu uns pares increïbles! Us desitgem el millor per a tots tres, i esperem que l'Elies creixi ben fort i sa. 

Una abraçada ben forta a tots tres!
De part dels vostres Guirigallerus!


TOTS SOM DIFERENTS!


No ens posem d'acord, som tots diferents! Aquí va un altre fragment de l'obra que han escrit la Núria, l'Erola i la Marta i que serà interpretat per aquesta última.

JO SÓC DIFERENT
Jo sóc diferent. Ho sé! Però no ho vull admetre perquè no vull que em prenguin per boja, necessito sentir-me acceptada.
Aleshores, per què m’atrau tant ser diferent? Vull destacar enmig de la multitud, ser ben visible.
Sóc diferent! La mateixa jaqueta del Mango, per exemple, em queda millor a mi que a tu. El meus cabells són llargs i els teus curts i no brillen tant. La meva veu és bonica i dolça, en canvi tu tens una veu de "pito" insuportable. La meva olor és diferent a la teva... pudor, però l’olor és la que és, eh?, una mica de desodorant i llestos! El meu llit és diferent al teu, igual que els meus somnis.
Diferent! Sóc diferent! Però, diferent a què? Als teus ulls, als teus pensaments, als teus gestos i als teus passos. Als teus objectius, als teus ideals. Als teus gustos...

Però que no em prenguin per boja!