25 de març del 2012

Un Dia Intensiu de Teatre

Dissabte dia 10 de Març vam tenir un dia intensiu de teatre, ja que vam estar assajant tant pel matí, com tots els dissabtes, fins a la tarda!
Per el matí vam assajar les primeres 5 escenes de l’obra, i en que encara queda acabar-les de polir del tot... ja van per un bon camí!
Un del moments més romantics de l'obra.


Per la tarda vam començar a assajar la gran escena de la MANIFESTACIÓ. Una escena en la que apareixen tots els personatges, i per això tenim un gran repte! Al final vam quedar tots ben rebentats! També vam rebre la visita de l’Elíes Barberà, qui ens va donà uns quans consells.

Encara queda molt de treball per davant, però tenim moltísimes ganes! Sabem que tenim un gran repte pel davant i això en fa treballar molt més!!
                                                                                                                        Ana Mª López

De què va l'obra que estem assajant?


Primeres imatges de Mart d'Helena Tornero relata la pèrdua de la innocència d’un grup de joves que viuen la transició entre la dictadura franquista i la democràcia. Ens transporta a l’any 1976, on la corrupció social es barreja amb els descobriments del planeta vermell. On entre els carrers grisos corre la violència, la por, la desconfiança, la mort; però també hi ha espai per a l’amistat, l’amor i l’esperança. A poc a poc, s’adonaran que, igual que l’existència de vida al planeta Mart estan visquent una gran mentida. Però això no vol dir que deixin de lluitar pels seus objectius: Llibertat, Amnistia i Estatut d’Autonomia.