12 de març del 2012

Músiques de 'Primeres Imatges de Mart' (II)

Bé, aquest és l'entrada definitiva on hi ha totes les músiques que hem anat triant pels personatges al llarg d'aquests dies de treball de personatge! 

Per començar, Ell, que escolta Simon and Garfunkel, encara que no n'entén gaire la lletra (però ho intenta, eh?). Aquesta cançó li agrada especialment: 

A la Cosina li agrada ballar, sobretot el Rumore de la Raffaela, però es torna completament boja per el Rei del Rock! (més del que ja ho està :P) 


La Noia de Mart, la Marta, és somiadora, sobretot quan es tracta del seu estimat planeta, i per això li agraden les cançons del hippy més conegut del segle XX, en John Lennon:



La noia de la finestra li agrada escoltar en Leonard Cohen d'amagat (i a qui no? :D), però també li agraden les cançons d'en Sam Cooke, especialment aquesta: 


A la Manolita, l'altra noia de la finestra, en canvi, és més tranquil·leta, i prefereix escoltar Camilo Sesto, Mocedades... i Abba, la sensació sueca dels seixanta! Ou yeeeess, Waterloo! 



La germana, la Joana, és molt moderna, i li encanten les cançons del Jefe, en Bruce! Bé, no només li agraden les seves cançons... ;)


La Raquel, l'amiga enamorada, és una romàntica, però també una rockera en potència, ja que li encanta Led Zeppelin! Això sí, sobretot les balades, com aquesta (Oooh, it makes me wondeeer) 



A l'amiga rebel, la Júlia, li encanta desmelenar-se amb els Rollings! De fet, era a primera fila de la monumental el juny del 76! Rock'n'Roll!!


El conegut, en Joan, intenta amagar-ho,  però li encanta la Jeanette i l'escolta sempre que té un moment. Aquesta cançó li encanta! Potser perquè li recorda el seu pare? Especulacions, teories... (la cançó, no la Jeanette)


El policia escolta molt Tequila, i també en beu molta. Tot i així, també li agrada molt en Raphael, de fet, va fer servir tots els telèfons de casa seva per votar-lo a Eurovisió.



El fotògraf és assenyat i tranquil, però en les seves estones lliures li encanta escoltar Rock'n'Roll, i fins i tot entén part de la lletra. El seu grup preferit també és un dels més emblemàtics. We will rock you!






I fins aquí la banda sonora de Primeres imatges de Mart! Esperem que aquestes cançons us ajudin a fer-vos una idea dels personatges! :D