28 de febrer del 2012

La música que escolten els personatges de "Primeres imatges de Mart"!

Hola a tothom!
Sembla ser que avui farem un post una mica MÉS divertit i interessant! (més en majúscula ja que els altres també ho són eh!) 
Darrerament, la Marta ens ha enviat unes preguntes que hem de respondre referides als nostres personatges, així els hem pogut caracteritzar una mica més. Algunes tracten sobre els estudis, d'altres dels plans del futur, la relació amb els pares...i una altra que ha aixecat molta expectació és la pregunta "Quin és el teu grup de música preferit (anys 70)?". Alguns personatges ja s'han manifestat i han enviat la resposta a la pregunta! Doncs ja veieu, avui podeu saber més coses de la nostra obra que estem coent!

Us presento...LA MÚSICA QUE TRIOMFA ENTRE ELS NOSTRES PERSONATGES!

"El conegut", aquest xicot d'amagat li agrada escoltar la Jeanette. Podeu escoltar "Porque te vas" cançó que ens ha recomanat aquest personatge.

 





 "La noia de Mart" escolta The Beatles, però no d'amagat com ho fa "El conegut", sinó que és una música que li permet somiar com ho fa en John Lennon cantant la cançó "Imagine", i a més a més, l'anima a lluitar pel seu somni.




"El Policia" ens confessa que li agrada Tequila. I a més, també en beu...carai carai! Ens recomana la cançó "Salta". Tot i que també...li apassiona en Raphael amb qui fa uns playbacks mentre beu tequila!



"La cosina de l'amic" és una noia, pel que sabem, una mica llançadeta...i les pelvis de l'Elvis Presley la tornen boja! Ara, la cançó que ens recomana és més tranquileta..."He touched me"!


"La Joana" és una joveneta que li agrada Bruce Springsteen, bé i la seva música també es clar! El "jefe" amb la seva guitarra, la seva veu i la manera de ballar...la fan gaudir com mai! Ella ens recomana la cançó "Dancing in the dark".



De moment aquí tenim els personatges que han manifestat els seus gustos musicals! Esperem que amb aquests posts us vinguin moltes ganes de conèixer el dia 9 de juny aquests personatges!

Una abraçada ben gran,

Mariona Rodríguez 

2 comentaris:

  1. Jajaja Genial! Tinc ganes de saber quins cantants li agraden a la resta de personatges!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I jo també! Que divertit lo de la pelvis de l'Elvis!!

      Elimina