20 de maig del 2012

Un diumenge entretingut!

Ei gent!
Després de molt de temps d'espera per part de les masses lectores per fí publico la meva primera entrada al blog!
Avui (si si, ho heu entès bé, avui diumenge) hem quedat en horaris "extraoficials" per tal d'avançar feina i... vaja si n'hem avançat!
Primerament, res millor per escalfar que un bon repàs al text en busca d'imperfeccions i petits detalls en la dicció i la pronuncia per anar pulint tot el que, a hores d'ara, ja va tinguent color i forma.
Després d'això hem muntat la segona part de l'escena 5  (diàleg entre l'amic i la noia rebel) que, tot i la dificultat   d'aquesta, ens ha quedat molt bé! (je je je)
Un cop esmorzats i havent recuperat la nostra zona de treball habitual, hem posat fil a l'agulla amb les transicions entre escenes, això ens ha ocupat bona part del temps, ben bé fins que ha arribat el nostre músic preferit: En Marc!
A partir de llavors, hem fet un repàs a fons a l'escena 10 (La notícia), una escena molt potent i que dona molt de sí quan ens hi esforcem.

Finalment, hem aprofitat la última mitja hora per començar a agafar idees i muntar la escena final (Epíleg)  Personalment, crec que cal remarcar especialment aquesta última part de la classe perquè ha estat en aquests moments, en mig de rialles i cops de cap contra la paret, quan tots nosaltres hem passat a formar part d'una coral que acompanyarà la veu de la nostra súper Diva (Laura) al llarg d'aquesta última i emotiva escena.

Per la gent que no hagi assistit a classe, us penjo un video perquè us en pogueu fer una petita idea de com sonaven les nostres veus en harmonia per primera vegada:



Salut, i fins la setmana que bé!
Eloi Arpa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada