27 de juny del 2012

Verdadera, actual, emocionant...

Hola amics!


sii, com diu la Júlia, ja hem estrenat Pirmeres imatges de Mart!

Aquell dissabte nou de juny a La Planeta va ser un dia especial. Des de la meva posició, l'escenari, vaig viure una estona molt intensa. No sé què ho va fer.. potser perquè la història és verdadera? perquè sentia l'actualitat del que estàvem representant? perquè se'm posava la pell de Gallina en cada moment?
Crec que els altres companys del grup també ho deuen pensar i és que es tracta d'una obra desbordada d'emoció.
Des de la posició del públic, pels comentaris que m'han arribat, aquesta emoció va arribar bé. Parents i companys meus em van dir que alguns més que d'altres els va saltar la llagrimeta. Ara bé, si encara no heu vingut a veure-la no us penseu pas que es tracta d'un drama amb plors per amunt i per aball... no, no. Té moments de tot i això també és una de les coses que la fa interessant.

Vam superar el repte del dia 9 de juny. Ara tenim al davant un repte encara més gran: el diumenge 15 de juliol a Sant Feliu de Pallarols a les 18:00h. És la mateixa obra però dic que és un repte encara més gran perquè és una obra difícil i haurem de recuperar tota aquella intensitat i estar tots al 100%.


Andreu Casadellà Oller

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada