27 de juny del 2012

ESTRENA DE PRIMERES IMATGES DE MART


El dia 9 de juny vam estrenar Primeres imatges de Mart. 
Teníem un gran repte al davant, volíem aconseguir que el públic pogués posar-se a dins de l'obra i pogués sentir-la tal com nosaltres ho hem fet durant els assajos. D'entrada sabíem que per alguns seria més fàcil ja que tot allò els seria familiar, a d'altres, en canvi, els seria totalment desconegut. Nosaltres volíem que a tant uns com els altres els arribés la història que nosaltres explicàvem i que malauradament és ben real.            Just abans de començar, entre les cametes, l'aire estava saturat de nervis... Ens sortirà bé? I si em quedo en blanc? I si m'equivoco?
Respiro a fons, sento que sona Ramón Muntaner i entro a l'escenari amb els meus companys.  Està tot ple, veiem la gent de fons, a primer pla comença l'obra i les escenes flueixen. Em toca a mi. Continua l'obra, nosaltres la vivim, sentim el que diem, el que fem, sentim la història. Escenes finals, ja? Afloren sentiments de l'escenari, entre nosaltres, però també ens n'arriben del públic i alguns, fins i tot, acompanyats d'alguna llàgrima... tots es barregen deixant-nos un molt bon gust de boca quan sortim a saludar i veiem el públic dempeus. 
No sabem del cert si vam aconseguir el nostre propòsit al cent per cent, però sí que una gran part del públic ens ho va confirmar.

Us animem a venir el dia 15 de juliol a Sant Feliu de Pallerols i el dia 1 de setembre a Girona durant el  FITAG, esteu tots convidats!!


Júlia

1 comentari:

  1. Ara la part més difícil ja l'hem feta, ja hem estrenat l'obra i sabem cap a on situar-la. Som-hi nois ! Farem que Primeres Imatges de Mart arribi a tothom !!


    Laura.

    ResponElimina